“Şehir hastanemiz Denizli’mize yakışır”
Denizli’ye yakışanı yapmaya devam edeceklerinin altını çizen İl Başkanı Yücel Güngör; “Sizlere söz verdiğimiz yatırımlarımızdan biri olan 1000 yataklı Denizli Şehir Hastanesi temel alanındayız. Çalışmalar hızlı bir şekilde devam etmektedir. Bu önemli yatırımın yapımında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize ve büyükşehir belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Şehir hastanemiz Denizli’mize yakışır mı?Tabi ki yakışır. Denizli’mize yakışanı yapmaya devam edeceğiz ”diye konuştu.
BAKAN KOCA DENİZLİ ŞEHİR HASTANESİNİN GENEL BÜTÇEDEN YAPILDIĞINI SÖYLEMİŞTİ
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 12 Aralık 2021’de yaptığı konuşmada, Denizli Şehir Hastanesi’nin genel bütçeden yapıldığını ve genel bütçeden yapımı tamamlanmış, inşaatı devam eden toplam 15 hastanenin olduğunu söylemişti.
1000 yatak kapasitesi olacak olan Denizli Şehir Hastanesi, geniş bir yerleşkeye kurulacağı belirtilmişti. Karahasanlı Mahallesi’nde yapılan hastanenin 420 yataklı genel bölümü, 300 yataklı kadın doğum ve çocuk bölümü, 100 yataklı onkoloji bölümü, 100 yataklı kalp ve damar cerrahisi bölümü ile 80 yataklı psikiyatri bölümü olması planlandığı açıklanmıştı.
Sosyal medya üzerinden videolu paylaşım yapan İl Başkanı Yücel Güngör’e destek mesajı yağdı.
AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul’da sosyal medya üzerinden Yücel Güngör’ün paylaşımına destek verdi.
“BİZLER DAİMA MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Halil Ertuğrul; “AK Parti, bir dava hareketidir. AK Parti Gönüller Yapan, Gönülleri buluşturan bir partidir. AK Parti millete hizmet partisidir. Bizler daima milletimize hizmet için çalışıyoruz. Durmak yok yola devam ”dedi.

Editör: Haber Merkezi