Çivril’in eski esnaflarından Köfteci Mevlüt Kebap Salonu yine eski mekânında yeni yüzü ile hizmet vermeye başladı.

YİNE YENİDEN KÖFTECİ MEVLÜT

Çarşı Mahallesindeki eski yerinde yeniden hizmet vermeye başlayan Köfteci Mevlüt Kebap Salonunun açılışına; İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Koray Eren, CHP Çivril Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Çivril İlçe Başkanı Ünal Karaosmanoğlu, İyi Parti Çivril İlçe Başkanı Celal Kadri Tort, İyi Parti Kadın Kolları Başkanı Huriye Çiftçi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Günün her vaktinde , damak tadına hitap eden menüsünün olduğunu ifade eden Köfteci Mevlüt Vural; “Çivril’de yoğun bir istek vardı. Köftelerimin çok lezzetli olduğunu ve aynı lezzeti hiçbir yerde bulamadıklarını söyleyince tekrar geri döndüm. Ama muhteşem bir şekilde geri döndüm. Çivril’de yemek yenilecek yer konusunda bir eksiklik var. Bu eksikliği gidermek istedik. Uzun yıllar zaten beni tanıyanlar bilir bu sektördeyim. İşi ustasına bırakmak lazım.” Dedi.

Kaliteli ve uygun fiyatlarla birbirinden eşsiz lezzetleri bir arada bulabileceğiniz mekânda aynı zamanda da misafirlerinizi gönül rahatlığı ile ağırlayabileceksiniz.

Editör: Haber Merkezi