Gürpınar mahallelisinde yeni yapılacak okul binasına destek ve moral sağlamak için konser düzenlediler.

Mahalle sakinleri ve Gürpınar Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği, mahalleye yeni yapılacak ortaokul binası yararına konser düzenledi. Türkücü Hasan Yılmaz’ın sahne aldığı gecede binlerce Çivrilli söylenen türkülerle gönüllerince eğlendi.

Çivril Gürpınar mahallesinde yapılması planlanan yeni okul binası için harekete geçen mahalle sakinleri ve okul yaptırma yaşatma derneği Hasan Yılmaz konseri düzenledi. Mahalle muhtarı ve Okul yaptırma Yaşatma Derneği başkanı Semih Vural’ın önderliğinde mahalle sakinlerinin desteği ile organize edilen konser 19 Ağustos Cuma gün mahalle park alanında düzenlendi.

Konser ve organizasyonla ilgili olarak bilgi veren mahalle muhtarı Semih Vural mahallede ihtiyaç olan yeni okul binasının yapılması için dernek ve mahalle sakinleri olarak çalışmalara başladıklarını belirterek “mahallemiz Çivril’in en büyük mahallelerinden. Mahallemizdeki ana sınıfı, ilk ve ortaokullara yenisini kazandırmak için mahalle sakinlerimizle bir çalışma başlattık. Kurduğumuz Gürpınar Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği ile bugüne kadar okulumuz ve mahalle için çalışmaları yaptık. Okulumuza destek veren mahalle sakinlerimiz ve destekçilerimize moral ve motivasyon olması amacıyla 19 Ağustos Cuma akşamı konser düzenlemeye karar verdik. Hayırsever iş insanlarımız ve halkımızda desteği ile türkücü Hasan Yılmaz 19 Ağustos gecesi mahalle parkımızda türküleri ile gecemize renk katarak destek oldu. Çivril ve çevre ilçeler ile köylerden çok sayıda insan gecemize katılarak hem bize moral verdi hem de gönüllerince eğlendi. Gecemize katılan destek veren herkese teşekkür ederiz. Okulumuz gelecek eğitim öğretim sezonuna yetiştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi