Çivril Belediyesi Bilek Güreşi Kulübü Antrenörü Çetin Oğuz Özdemirci Ortaokuluna giderek öğrencileri bilek güreşinde değerlendirdi.

Antrenör Çetin Oğuz Özdemircili 120 öğrenciyi tek tek deneyerek başarılarını görmek istedi.

YENİ ŞAMPİYONALAR ARAMAYA DEVAM

Aralarında down sendromlu ortaokul sekizinci sınıf öğrencisi Ülkü Altıntaş da bulunduğu bilek güreşi taramasının oldukça başarılı olduğunu ifade eden Oğuz, “120 öğrenciyi deneyerek hepsini görmek istedim. Bunlar köy çocukları ve sürekli tarla, bağ, bahçede çalışan çocuklar. Bundan dolayı da çok güçlüler. Özdemircili kızların erkeklerden çok daha güçlü olduklarını gördüm. İçlerinde çok özel bir öğrenci daha vardı sekizinci sınıf öğrencisi Ülkü Altıntaş. Onun yaşadığı heyecan ve mutluluk görülmeye değerdi. Değerlendirme sonrasında bir liste yaptım ve gördüm ki özellikle aralarında en az 15 kız öğrenci var. Bunlar şampiyonaya kadar gidecek Çivril’imizi ülkemizde temsil edecek güçteler. Eğer Çivril Belediyemiz ulaşım konusunda destek verirse bu çocuklar milli takıma kadar yükselir. Durmak yok yeni şampiyonları aramaya devam” dedi.

Aynı mahalle Bilek Güreşi Milli Takımına Sefa Yıldırım’ı kazandırmıştı. 14 Nisan’da Karabük’te düzenlenen Bilek Güreşi Şampiyonasında sağ ve sol kolda Türkiye şampiyonu olarak Çivril’i bir kez daha gururlandırdı.

Öyle görünüyor ki milli takımın her branşında Özdemircili bir sporcu olacak.

Editör: Haber Merkezi