Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde 13 yıl görev yapan Mehmet Özcan geçtiğimiz hafta görevden alındı. Nevişet Ortaokul Müdürü İbrahim Keskin ise sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü olduğunu duyurdu.

Altı aylık süre ile göreve getirilen yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Keskin sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda şu ifadeleri kullandı;

“Değerli Eğitimciler, Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Veliler;

2 Aralık 2019 tarihi itibariyle Çivril İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Çivrilli bir hemşehriniz olarak bu göreve başlamanın heyecanını ve kıvancını yaşıyorum.

Çivril’imiz; tarihi, kültürel ve doğal güzellikler açısından ülkemizin güzide ilçelerinden biridir. Çivril’imizin, eğitim anlamında hak ettiği değere ulaşabilmesi için çalışma arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimize emin olmanızı isterim.

Geleceğimizin mimarı öğrencilerimizi, çağın gerektirdiği temel teknoloji birikimine ulaşmış, bilimsel yeterliliklerini geliştirmiş, kültürel ve manevi değerlere sahip bireyler olarak toplumda yer edinmesi için çalışacağız. Ayrıca öğrencilerimizi akademik becerileri ile birlikte sosyal yeteneklerini destekleyerek ülkemizin geleceğine yön veren, enerjisini ve yeteneğini ülkemiz için sarf eden bireyler olmaları için gayret göstereceğiz. Bu anlamda görevimizin hassasiyeti ve bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz.

Çivril’imizin tecrübeli ve nitelikli eğitim kadrosunun hedeflerimizi gerçekleştirmede milletimize sunacağı katkısı paha biçilemez olacaktır. İhmal edilebilecek bir tek öğrencimiz olmadığı gibi birikimi ve yetenekleri göz ardı edilebilecek bir tek öğretmenimiz de yoktur. Düşüncelerimiz ve anlayışımızdaki farklılıklar, ülkemiz ve milletimiz için üreteceğimiz hizmetin kalitesini artırmayı sağlayacak renkler olarak görülmelidir. Birlikte yapmaya çalışacağımız eğitim resminin güzelliği renklerin ahengi ile doğru orantılı olacaktır.

İş ve gönül birliği içerisinde ilçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma, paylaşımcı bir anlayışla bu güne kadar yapılmış olan güzel çalışmaları daha da geliştirme ve yenilerini ekleyebilme gayesinde ekip ruhuyla bizi bekleyen başarıların altına imza atacağımıza yürekten inanıyorum.

Görevime başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personelimize ve velilerimize saygı ve selamlarımı sunar, eğitim camiasının temel unsuru olan sevgili öğrencilerimizin eğitim adına attığı her adımın başarıya dönüşmesini temenni ederim.Saygılarımla…”

Editör: Haber Merkezi