Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeni hizmet binasının açılışına hazırlanıyor.Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan hizmet binasını yenileyen ve daha kullanışlı hale getiren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 27 Temmuz öğleyin saat:12.00’de mevlütlü ve yemekli etkinlikle binanın resmi açılışını yapacak.1400 üyesi bulunan ve Çivril’in en büyük STK’sı olan Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üye ve Çivrillilere daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için bina yenileme çalışmalarını tamamladı. Kooperatife ait binada yapılan değişiklik ve yenileme ile üyelere kolay, kesintisiz ve daha kaliteli hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten başkan Gürol Mutlu “Esnaf ve üyelerimize ait hizmet binamızda yaptığımız değişiklik ve yenileme ile kooperatifimizi daha kullanışlı hale getirdik” dedi.
ÇİVRİL’E YAKIŞAN BİR BİNA YAPTIK
Yaklaşık 2 ay süren değişim ve yenileme çalışmalarından sonra hizmet birimlerinin zemin kata indirildiğini belirten başkan Mutlu “Kooperatifimiz daha önce binanın 2. katındaydı ve bazen üyelerin çıkmasında sorun yaşanıyordu. Bina ev olarak tasarlandığı için ferah ve rahat çalışma ortamı sunmuyordu. Üyelerden gelen talep ve istek doğrultusunda hizmet veren birimlerimizi zemin kata aldık. İç mekanı ofis şeklinde tasarlayarak hem çalışma arkadaşlarımız, hem de üyelerimiz için rahat bir ortam oluşturduk” dedi. Yapılan binanın Çivril’e yakışan bir bina olduğunun altını çizen başkan Gürol Mutlu “Kooperatifimiz 1977 yılından itibaren Çivrilli esnaflara hizmet veriyor. Değişen ve gelişen dünya ile birlikte bizde kendimizi hem mantalite, hem hizmet kalitesi, hem de görünüm olarak değiştirdik” dedi.
ÇİVRİL’Lİ ESNAF VE HALKIMIZ İÇİN MEVLİT OKUTULACAK
Kooperatif çalışmaları hakkında da bilgi veren başkan Mutlu 1400 üyemize ihtiyaç duydukları finansman desteğini deneyimli ve uzman çalışma arkadaşlarımızla en kısa sürede hazırlayarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah yeni yerimizde işlerimizi daha hızlı yaparak esnaf kardeşlerimizin önünü açmaya ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yeni binamızın resmi açılışını 27 Temmuz Çarşamba günü yapacağımız yemek ve mevlit ile yapacağız. O gün tüm Çivrilli hemşerilerimizi ve esnaf kardeşlerimizi açılışımız ve mevlidimize bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi