Protokol üyelerinin büyük ilgi gösterdiği Çivril standında kadın Kooperatifi tarafından yapılan doğal ürünlerin tanıtım ve satışı yapıldı.

Bu yıl ilk defa düzenlenen Beyağaç Kültür ve Tarhana festivalinde stant açan Yeşil Çivril Kadın Kooperatifi ve Beycesultan Yerel Eylem Gurubu Çivril ve Çivril’de yetişen üretilen ürünleri tanıttı. Kooperatif üyeleri tarafından hazırlanan doğal gıda ürünleri ile el ürünlerinin sergilendiği stantta, Çivril Belediyesi Kültür müdürlüğü personeli de Çivril tanıtımı yaptı.

Kooperatif üyeleri ile Kültür Müdürlüğü personelinin hazırladığı tanıtım standının liderliğini yapan Başkan Yardımcısı Alaattin Yalçın Çivril’i ve Çivril’de üretilen her şeyi her yerde tanıtmaya ve pazarlamaya çalıştıklarını ifade ederek standa gösterilen ilgiden duyduğu memnuiyeti dile getirdi. Festivale katılan Denizli Büyükşehir Belediye başkan yardımcısı Ali Değirmenci başta olmak üzere tüm protokol üyelerinin Çivril standına geldiğini ve büyük ilgi gösterdiğini ifade eden başkan yardımcısı Yalçın “Çivril’de yetişen bazı ürünlerimizi sergiledik. Yer sıkıntısı yüzünden belli başlı ürünleri sergilediğimiz stantta kadın Kooperatifi üyelerinin yapmış oldukları birçok ürün büyük ilgi gördü. Denizli’ni n birçok ilçesinden festivale katılan insanlara Çivril’in haşhaşı, Elma sirkesi, tarhanasını tanıttık ve satışını yaparak kadınlarımıza destek olduk. Protokol üyeleri standımıza ayrı ve büyük ilgi gösterdi. Özellikle Elma ve elma sirkemiz festivalin gözdesiydi. Tarhana festivali olmasına rağmen Çivril’e özgü yaptığımız tarhanayı da davetlilere ikram ettik” dedi.

Editör: Haber Merkezi