Günden dışı söz alarak yeni belirlenen müdürlüklerin neye göre belirlendiğini soran Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Tunay Yazıcı şunları kaydetti; “Belediye içerisindeki müdürlüklerdeki yapılan revizyon liyakata göre yapılmadığı görüyorum. Liyakat sistemine göre yapılmayan çalışmalarda patinaj yapmaya mecbur kalırsınız. Bir önceki Belediye başkanının yanındakiler nasıl patinaj yaptıysa sizlerde aynı duruma düşersiniz. Çivril Belediyesini bir beş yıl daha geriye götürmeye hakkınız yok. Onun için diyorum ki liyakat sistemine göre burada kurun, ona göre müdürlükleriniz çalışsın. Çivril sizden hizmet bekliyor.

Çivril Belediyemizin organik bağı olan Çivril Kent Hizmetleri Ltd. şirketi ödemeleri ve çalışmalarıyla ilgili her meclis toplantısında geçen dönem gündeme taşıdım. Bir kez daha size soruyorum Sayın Başkan bu şirketin sorumluları, her kim varsa, olumsuz çalışmaları, altını çizerek söylüyorum ödemeleri hakkında ne yaptırım uyguladınız bu güne kadar? Neler yaptınız? Yapılan bir şey var mı? Kamuoyuna açıklamak istiyor musunuz? Ben de sizin vereceğiniz cevap ile yetkili üst kurumlara sorularımı göndereceğim.”

Yazıcı’nın sorularına yanıt veren Başkan Vural; “Belediyemiz müdürlükleriyle ilgili bir çalışma gerçekleştirdik. Bununla ilgili meclis üyelerini de bilgilendirelim.

İnsan Kaynakları Müdürlüğüne; Remzi Ceylan

Mali Hizmetler Müdürlüğüne Ramazan Aydın getirildi” dedi.

Kent Hizmetleri şirketi ile ilgili soruya ise başkan Vural; “Kent Hizmetleri Şirketinin yapılan ödemeleriyle ilgili de incelemelerimiz devam ediyor. Her hangi bir hukuksuzluk gördüğümüzde ilgili durumu gerekli yerlere bildiririz. Siz bu konuda rahat olun, müfteri olun.” Şeklinde cevap verdi.

Editör: Haber Merkezi