AKP belediyesinin yapmış olduğu kötü yönetim artık hizmete değil, faize çalışacaktır. 6 aydır Çivril Belediyesi borç ödemekte hizmet edemez durumdadır.

Sayın Başkan üzerine basa basa geçen meclis toplantısında “borç yiğidin kamçısıdır” demişti. Bu sözü kendisine yakışıklı bulduğumu söyleyemem. Bu sözü de aynen kendisine iade ediyorum. Burada yiğit 61 Bin nüfuslu Çivril halkımıza söylenmiş bir sözdür. Bu sözden dolayı Çivril halkından özür dilemesini istiyoruz. Bundan önceki borçlanmayı ‘borç yiğidin kamçısıdır’ deyip küçümseyerek borçlanmaya devam ederseniz Çivril belediyesinin borç üstüne borç koyarak iflasını verirsiniz. Daha sonrada Çivril belediyesi kayyumla devam ederse hiç şaşmam.” dedi.

Hazırlanan bütçeye göre satışların devam edeceğini ifade eden Yazıcı; “Bütçede hazırlanan satışlardan 3 milyon 100 lira gelir bekleniyor. Bu da ne demektir 2020 yılında da 3 milyonun üzerinde satışlarla karşı karşıya kalacağız. Böyle bir bütçeye onay vermemiz söz konusu olabilir mi?”dedi.

“Bizler azınlığın sesi olarak, mağdurların sesi olarak bu yüce mecliste konuşmalarımızın artık dakika ve saniye tutulduğunu da gördük. Demokrasiye olan güvencimiz maalesef Sayın Başkanında bu anlayışı arkasındaki pano da yazan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü ile ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünü de hatırlatmak isterim. Sık sık da bu mecliste olduğunu hatırlamasını tavsiye ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi