Çivril Belediyesi tarafından organize edilen yaz Spor okulları düzenlenen törenle açıldı.

30 branşta 700 öğrencinin spor ve sanat eğitimi alacağı yaz spor okulları 4 Temmuz 2023 Salı günü düzenlenen tören ile açıldı.

Ahmetçik Piknik ve mesire alnında düzenlenen açılış programı saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. Törenin açılış konuşmasını Gençlik ev Spor İlçe Müdürü Sadullah Şimşek yaptı. Konuşmasında spor yapmanın önemine değinen Şimşek öğrenci ve gençlerin sporla buluşmasına destek veren Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural ve ekibine teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Müdüründen sonra konuşan Başkan Niyazi Vural’da görev süresince sporcu ve spor alt yapısına büyük destek verdiklerini belirterek “Çivril Belediyesi olarak genç sporcuların ve öğrencilerin yanında olmaya devam ediyoruz. Bilek güreşi ve Minder güreşi gibi branşlarda yetişen Çivrilli sporcular katıldıkları uluslararası turnuvalarda aldıkları altın madalyalar ile doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Belediye olarak her yıl açtığımız yaz spor okullarını bu yılda sürdürüyoruz. Aslında bu okullar, adı yaz spor okulu olsa da Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile yıl boyu okul ve kurslarda öğrencilerimize yönelik kurs ve eğitimlerimiz devam ediyor. Yapımına başladığımız ikinci kapalı spor salonunun tamamlanması ile salon sporlarında artık marka şehir olacağız ve birçok branşta Dünya ve Avrupa şampiyonu çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Yaz Spor okulları, açılış kurdelesini öğrenci ve protokol üyelerinin kesmesiyle açıldı.

Yaz Spor okullarının açılış programına Çivril Cumhuriyet Başsavcısı Enes Tuzcuoğlu, Milli Eğitim Müdürü Ziya Kocakaplan, Halk Eğitim merkezi Müdürü Ramazan Eroğlu, Müftü Muhammed Çörekçi, antrenörler, Çivril Gençlik Merkezi liderleri, öğrenciler, sporcular, aileler ve çok sayıda Çivrilli katıldı.

Şampiyon Fenerbahçe! Şampiyon Fenerbahçe!
Editör: Haber Merkezi