Memleketi Çivril’e gelen Yasin Öztürk hemşerileriyle bir araya geldi.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Çivril parti binasında partililer ile bir araya geldi ve sonrasında STK temsilcileri ile görüştü.

YASİN ÖZTÜRK’TEN MEMLEKET ZİYARETİ YASİN ÖZTÜRK’TEN MEMLEKET ZİYARETİ YASİN ÖZTÜRK’TEN MEMLEKET ZİYARETİ YASİN ÖZTÜRK’TEN MEMLEKET ZİYARETİ

Çivril ziyaretine parti binasında başlanan Öztürk burada ilçe yönetimi partililer ve Çivrilli hemşerileriyle bir araya geldi. Ülke gündemine dair değerlendirmelerin yapıldığı parti buluşmasından sonra Çivril’de faaliyetlerini sürdüren STK’lar ile bir araya gelen Yasin Öztürk sektör temsilcilerinin sorun talep ve isteklerini dinledi.

İYİ Parti Çivril İlçe Başkanı Elvan Çakmakcı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaretlerine davam eden Öztürk, Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Gürpınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Gürpınar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi, Çivril Ziraat Odası, Çivril Şoförler ve otomobilciler Oda başkanları ve yönetimleri ile bir araya geldi. Ziyaretlerde oda yönetim ve üyeleri ile bir araya gelen Öztürk son ekonomik ve siyasi gelişmeler hakkında temsilcilere bilgi verdi ve üyelerin sorunlarını dinledi.

STK ziyaretlerinin ardından Çivril Sanayi Sitesinde esnafları dolaşan Yasin Öztürk ‘Esnaf patlamaya hazır bir Volkan gibi’ benzetmesi yaparak vatandaşın seçimler için gün saydığına vurgu yaptı.

Editör: Haber Merkezi