İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk Kıralan Galericiler sitesi ve Çivril esnaf ziyareti yaptı. Ziyaretler kapsamında İYİ Parti İlçe Teşkilatına da giden Öztürk partililerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Çivril Ziyaretine Kıralan Galericiler sitesindeki esnaf ziyaretleri ile başlayan Öztürk burada esnafların beklenti ve taleplerini dinledi. Mahalle içinde bulunan esnaflarla da bir araya gelen Yasin Öztürk salgın döneminde ekonomik olarak zorluk yaşayan esnaflar için ellerinden gelen düzenlemelerin yapılması için çalıştıklarını ifade etti. Kıralan programından sonra Çivril İlçe merkezindeki esnaf ve pazarcı esnafıyla bir araya gelen Yasin Öztürk Genç Çivril gazetesine yaptığı özel açıklamada seçimden seçime sahaya çıkan bir vekil olmadığını belirterek “her fırsatta Denizli ve ilçelerin ziyaret ederek vatandaşla bir araya gelmeye çalışıyorum” dedi. Vatandaşların vekilleri seçimden seçime gördüğünü söyleyen vekil Öztürk “ben İYİ Parti Denizli milletvekili olarak bir kişiyim. Meclis ara verdiğinde yada tatile girdiğinde hemen Denizli’ye geliyor ve Denizlinin 636 mahallesini dolaşmaya halkla buluşmaya çalışıyorum. İktidar vekilleri 4 kişi onlar da sahaya çıksa vatandaşla bir araya gelse bu tür düşünce olmaz. İnşallah bir sonraki seçimlerde İYİ parti vekil sayısını arttıralım daha çok vekille sahalarda olalım” dedi.

SÜREKLİ BURADA OLSAK BU SEFER ANKARA’DA ÇALIŞMIYOR TEPKİSİ OLUR

Vatandaşın vekilleri sürekli sahada görmek istemesinin doğru olduğunu belirten Yasin Öztürk “vatandaş yaşadığı sorun ya da sıkıntı ile ilgili olarak vekiline hemen ulaşmak onu her zaman yanında görmek ister ancak biz her zaman sahada olursak bu sefer Ankara’da genel kurullar ya da meclisteki görüşmelerde asli işimizi yapamayız. Vatandaş bizi Ankara’ya gönderdi burada da olmak gerek ama asıl iş Ankara’da” dedi.

Yasin Öztürk’ün Çivril ziyaretinde İYİ Parti İlçe yönetimi ve meclis üyeleri ile partililer eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi