17 Ocak 2022 Pazartesi günü Çivril Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde basın açıklaması yapan CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, bir kaymakamın siyasi parti milletvekili ve ilçe başkanı ile birlikte mahalle mahalle gezip seçim hazırlığı yapmasının yanlış olduğunu ifade etmişti.

FARKLI ANLAMLAR YÜKLEMEYE ÇALIŞIYORLAR

Yapılan Mahalle gezilerinde ilçede yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve Çivril için neler yapılabileceği ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak için Kaymakam Soğukoluk ve Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural’ın birlikte vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydeden Ertuğrul olayın çarpıtılarak farklı anlamlar yüklenmek istendiğini söyledi.

YAKIN ZAMANDA SEÇİM YOK

Gündemde herhangi bir seçim takvimi olmadığını dile getiren Ertuğrul, “Ak Parti Grup Başkan vekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan ve Çivril Kaymakamı Turan Soğukoluk, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve Vakıflar Bölge Müdürü ile 16 Ocak 2022 Pazar günü Işıklı mahallemizde devam etmekte olan millet bahçesi inşaatı ile yanında yer alan tarihi hamam binası restorasyonu için yerinde incelemeler yapılmıştır.

Ayrıca Işıklı merkezde yer alan ve çalışmaları devam eden tarihi cami restorasyonu ile civarının sokak sağlıklaştırması ve de Gümüşsu mahallemizde yer alan caddelerin sokak sağlıklaştırma projeleri için sahada vatandaşla fikir alışverişi, inceleme ve gözlemler yapılmıştır.

Şuan gündemde herhangi bir seçim takvimi yoktur, yakın zamanda da herhangi bir seçim de yoktur.” İfadelerini kullandı.

YAPILAN HİZMETLER GÖLGELENMEYE ÇALIŞILIYOR

Çivril’de yapılan çalışmaları gölgelemek için muhalefetin farklı oyunlar içine girdiğini kaydeden Ertuğrul; “Bazı çevrelerce Çivril’e ve 77 mahallemize yapılan hizmetleri ve çalışmaları gölgeleme adına kamuda görev yapan bürokratları siyasi zemine çekmeye çalışmak yanlış bir tavırdır. Farklı oyunlar oynanarak engellenmeye çalışılsa da biz Çivril için çalışmaya devam edeceğiz. Her şey Çivril için.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi