Belediye bünyesinde 8. dereceli kadrolu bir Veteriner Hekim kadrosu oluşturulmasının görüşülmesi ve oluşturulacak olan bu veteriner hekim kadrosunda çalıştırılacak tam zamanlı veterinerin ücretinin belirlenmesi konularını içeren 4. ve 5. maddeler görüşülmeden oy birliği ile gündemden düşürüldü.

VETERİNER GÜNDEME GELDİ VE GİTTİ

YAZICI; “NEDEN GÜNDEME ALDINIZ NEDEN DÜŞÜRDÜNÜZ?”

CHP’li belediye meclis üyesi Tunay Yazıcı, Gündemden düşürülecek olan bir maddenin neden gündeme alındığını ve bu kadrolu veteriner alımını içeren gündem maddelerinin düşürülmesinin istenmesindeki gerekçelerin ne olduğunu kamuoyuyla paylaşılmasını istedi.

Yazıcı; “Sayın Başkan neden gündeme aldınız ve neden gündemden düşürüyorsunuz? Bunu açıklar mısınız? Mecliste bu konu hakkında bilgilendirilsin ki bundan sonra boşa yormayalım kendimizi. Bunu neden, niçin gündeme aldınız bugün neden gündemden düşürüyorsunuz? Sebep neydi? Gerekçeniz neydi? Kamuoyunun da bilgisi olsun.” dedi.

VURAL; “SİZ YORULMAYASANIZ DİYE GÜNDEMDEN DÜŞÜRDÜM”

Meclis Üyesi Yazıcı’ya cevap olarak “Yorulmayasınız diye gündemden düşürdüm.” diyen Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural şöyle devam etti; “Tarımsal Hizmetler Müdürlüğümüz müdür görevlendirmemizi sizlere duyurduk. Bu konuda bir veteriner düşüncemiz olmuştu ama mevcut veterinerlerle bir görüşme yapacağız. Bu önümüzdeki günlerde tekrar gündeme gelebilir. Bugün gündemden düştü, geldiğinde tekrar söz alıp konuşabilirsiniz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi