CHP Çivril İlçe Başkanı Bedri Ataş sözde yerli ve milli araç TOGG’un her hafta Çivril’e getirilmesine tepki göstererek “İlçe İlçe araba gezdirip oy istiyorlar ama vatandaşın karnı artık bu yalanlara togg” dedi.
Terör ve kara propaganda yalanları tutmayınca vatandaşı TOGG ve Milli Silah gibi yalanlarla kandırılmaya çalışıldığını belirten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe başkanı Bedri Ataş 28 Mayıs ikinci tur seçimleri öncesi AK Parti’nin nezaket ve saygı çizgisini aştığını belirtti.
CHP İlçe Başkanı Bedri Ataş,AK Partinin TOGG’u seçim malzemesi olarak Çivril’e getirilip vatandaşlara sergilenmesine tepki gösterdi. Seçime sayılı günler kala ilçenin pazarının olduğu gün trafiğin en işlek olduğu caddede sergilenen aracı, Süleyman Şah Türbesine benzeten Bedri Ataş “daha önce türbe gezdiriyorlardı şimdi araba gezdiriyorlar. Oylar eridikçe yalanlar ortaya çıktıkça ne yapacaklarını şaşırdılar. Geçen hafta Uşak’tan bu hafta Denizli’den aracı getirdiler. Yazık ki ne TOGG ne de diğer yalan ve projeleri onları kurtaramayacak. 28 Mayıs’ta vatandaş sandıkta gerekeni yapacak” dedi.
Siyasi nezaket ve saygıyı unuttular
AK parti teşkilatının TOGG programını Belediye önünde yapmasının siyasi nezaketi zedelediğini ifade eden Başkan Ataş “bizim seçim büromuzun olduğu yerin önüne Denizli’den getirdikleri iki seçim minibüsünü koyup müzik açmak hoş olmadı. TOGG Belediyenin önünde bunların seçim arabaları bizim seçim bürosu önünde. Amaç belli, seçime birkaç gün kala ortamı germeye hiç kimsenin hakkı yok. Gerildiler farkındayız oyları eridikçe halk bunlara tepki gösterdikçe sinirleri geriliyor ve onlarda bunu farklı şekillerde diğer partilere yansıtmak istiyorlar. Bir ay boyunca tüm partiler siyasi nezaket ve saygı çerçevesinde çalışmalarını yaptılar. Birkaç gün kala yapılanlar hoş değil, her şeyin farkındayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi