Mahallenin geçim kaynağının kuru tarım ve küçükbaş hayvancılık olduğunu kaydeden Başöz, “Bozdağ Çivril’e çok uzak yollarımız da çok dar ve ulaşım rahat sağlanamıyor. Afyon’un evciler ilçesi bize 6 km mesafede tüm ihtiyaçlarımızı oradan karşılıyoruz. Köyde geçim zor. Küçükbaş hayvancılık ve kuru tarım var. Çiftçilik para kazandırmıyor. Gençler de burada tarla ile uğraşmaktansa ilçe veya şehirde yaşamayı tercih ediyor.” İfadelerini kullandı.
Bozdağ’ın unutulmuş bir mahalle olduğunu söyleyen Başöz, “Bizim buralara pek kimsenin yolu düşmez. Siyasiler seçimden seçime uğrarlar. Gene de sağ olsunlar Osman Zolan ve Gürcan Güven en azından yollarımıza taş döşediler. Ben 92 yaşındayım daha köyümüze vali geldiğini bilmem, görmedim. Bir keresinde rahmetli Vali Recep Yazıcıoğlu gelecekti Tokça’ya kadar geldi o da bizim buraya uğramadan geri döndü. Bizi Çivril’den saymıyorlar üvey evladız biz.” İfadelerini kullandı.
“Bizi Evcilere bağlasınlar dedik onlar da kabul etmedi” diyerek gülen Bayram amca sen çok yaşa ömrün uzun olsun. Dileriz mahallenize bir gün bir vali gelir ve onunla çay içip sohbet etme imkanı bulursunuz.

Editör: Haber Merkezi