Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimli olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.

Gürol Mutlu’nun tek aday olarak katıldığı genel kurulda, seçime katılan tüm üyelerin oyunu alan Gürol Mutlu tekrar başkan seçildi.

Vali Recep Yazıcıoğlu kültür merkezinde yapılan genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Divanın oluşturulmasının ardından faaliyet raporu ve bütçe ibra edildi. Tek adayın olduğu genel kurulda yapılan seçimde Gürol Mutlu tüm üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Genel kurul sonrası kısa bir değerlendirme yapan Başkan Gürol Mutlu genel kurul ve seçime katılan üyelere teşekkür etti. Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifinin Denizlinin en büyük kooperatifi olduğunu belirten Mutlu “Başarımızın arkasında ortaklarımızdan aldığımız güç var. 2021 yılında 502 esnafımız kooperatifimizden 65 Milyon 674 bin lira kredi kullandı. 2022 yılında bu rakam hem esnaf bazında hem de miktar bazında arttı. Çivril Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi olarak 191 yeni ortağımız kooperatifimize üye olurken esnaf kardeşlerimizin kooperatif aracılığıyla kullandığı kredi miktarı da 160 Milyon liraya çıktı. Bu büyümenin ardında kooperatif üyelerimiz vardır. Onların desteği ve disiplinli olmaları, kooperatifimizin büyümesinde ve kullandırdığı kredi miktarının artmasında önemli rol oynamıştır” dedi.

İŞTE YÖNETİM KADROSU;

Başkan: Gürol Mutlu- Esnaf

Zeki Karahan- Esnaf

İsmail Kuzu- Esnaf

Hasan Karaaslan- Esnaf

Ali Karaaslan- Esnaf

Necmi Ünal- Esnaf

Teoman Yiğit- Esnaf

Editör: Haber Merkezi