Çivril Ziraat Odası genel kurulu 4 Şubat Cumartesi gün yapılacak.
Odanın konferans ve toplantı salonunda yapılacak seçimli genel kurula tüm üyeleri davet eden başkan Mehmet Özkul, başkan adayı olduğunu açıkladı.
Çivril Ziraat Odası başkanı Mehmet Özkul, 4 Şubat’ta yapılacak genel kurulda yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı. Çivril’in Ege bölgesinde tarımın merkezi olduğunu belirten Özkul, “Çivril gibi ülkenin ve Ege bölgesinin en büyük Ziraat odasından görev yapmak çiftçilerimize hizmet vermek adına Delegeler ve üyelerimiz uygun görürse bir dönem daha göreve talibiz” dedi.
Çiftçiliğin kutsal bir meslek olduğunu belirten Özkul “toprağı işleyerek üreten çiftçilerimizin kayıtlı olduğu bir kuruluşta görev yapmak, çiftçilere hizmet etmek benim için onurdur. Bu düşünce ve şuurla devam ettiğim Ziraat Odası başkanlığına adayım. Çivril’imize ve çiftçimize hizmet etmek onlara layık olmak adına bir kez daha göreve talip oldum. Amacımız Çivril tarımını daha ileriye götürmek Çivrilli çiftçimizin emeğini koruyarak daha çok kazanç elde etmesine katkı sağlamaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi