Zehra-Hulusi Fışkın’ın kızları Ümmühan ile Sündüz-Süleyman Kuzu’nun oğlu Ziya dünya evine girdi.

  • ÜMMÜHAN VE ZİYA’NIN EN MUTLU GÜNÜ
  • ÜMMÜHAN VE ZİYA’NIN EN MUTLU GÜNÜ

Geçtiğimiz hafta Cuma günü Kadir Kameroğlu İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen kına gecesi ile geleneği yerine getiren Ümmühan ve Ziya’yı eş, dost, akrabalar ve davetliler yalnız bırakmadı. Gece geç saatlere kadar devam eden kına gecesinde hem genç çift hem de davetliler gönüllerince eğlendiler.

  • ÜMMÜHAN VE ZİYA’NIN EN MUTLU GÜNÜ

Cumartesi günü gelin alma ile başlayan düğün programı Solmaz Kır Düğün Salonunda devam etti. Hastane personeli olan Süleyman Kuzu’yu mesai arkadaşları yalnız bırakmazken Çivril Belediye Veterineri olan Ziya Kuzu’yu ise belediye personeli yalnız bırakmadı. Davetliler arasında yer alan Çivril Belediyesi önceki dönem Başkanı Dr. Gürcan Güven düğüne eşi ile birlikte katıldı.

Işıklı Mahallesi ve Çivril’den çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde yer gök insan oldu ve gelen konuklar oturacak yer bulmakta zorlandı. Düğüne katılan davetli sayısı ile ne kadar sevildikleri ortada olan Kuzu ve Fışkın aileleri konuklarını kapıda karşıladı.

Gelin ve damadın salona girişi büyük alkışlar alırken genç çiftin ilk danslarında efe oynamaları davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün merasiminde genç çiftimiz ve davetliler gönüllerince eğlendi.

Genç Çivril Gazetesi olarak Kuzu ve Fışkın ailelerini tebrik ediyor genç çiftimiz Ümmühan ve Ziya’ya bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Haber Merkezi