Çivril’de İlçe teşkilatı ile bir araya gelen MHP İl başkanı Yusuf Garip” ilk hedefimiz kaybettiğimiz oyları geri kazanmak” dedi.

MHP ilçe yönetimi ve partililer ile parti binasında bir araya gelen MHP İl Başkanı Yusuf garip MHP üyesi ve Ülkücü olmanın sorumluğuna dikkat çekerek “bizim teşkilat anlayışımızda siyasetimizde sen ben o bu şu yoktur. Asıl olan davanın ve Türkiye’nin bir adım ileriye gitmesidir” dedi.

ÜLKÜCÜLÜKTE ESAS OLAN DAVADIR, MEMLEKETTİR

Göreve yeni atanan MHP Çivril İlçe başkanı Lütfü Karaman’a görevini tevdi etmek ve yetki belgesini vermek için Çivril’e gelen MHP İl Başkanı Yusuf Garip parti binasında partililer ve davetliler ile bir araya geldi. Tevdi programı öncesi partililere hitaben kısa bir konuşma yapan İl başkanı Yusuf Garip Denizli’de başlayan değişimin ilçelerde devam ettiğini ve bunun 2023 seçimlerine olumlu yansıması için var güçleri için çalışacaklarını belirtti.

ÜLKÜCÜLÜKTE ESAS OLAN DAVADIR, MEMLEKETTİR

Konuşmasında memleketinde olmaktan ve hemşerileri ile aynı yolda yürümekten duyduğu gururu dile getiren Yusuf Garip “okul yıllarımda başlayan ülkü davasında yola birlikte çıktığım arkadaşlarımı büyüklerimi başkanlarımı burada görmekten ayrıca mutluyum. Çivril’de 30 yıl önce kapısından girdiğim ocağa partiye bugün bu şekilde hizmet ediyor olmak sizinle aynı havayı solumak benim için başka bir gurur kaynağı” dedi.

ÜLKÜCÜLÜKTE ESAS OLAN DAVADIR, MEMLEKETTİR

MHP’nin 53 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu ve bugüne kadar tek hedefinin ülke menfaati ve bekası olduğunun altını çizen Garip “MHP 53 yıllık ulu bir çınar. Bu çınarın büyümesi gelişmesi için niceleri çile çekti eziyet gördü. Hepsinden Allah razı olsun. Bu davaya gönül vermiş ileriye gitmesi için ömründen ömür vermiş hayatını zora sokmuş başta Alparslan Türkeş olmak üzere tüm ülkücü şehitlerimize dava arkadaşlarımızı minnet ve rahmet yad ediyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.

Kaybettiğimiz kim varsa ulaşacağız

Geçtiğimiz süreçte yaşananlardan dolayı bazı isimlerin parti ve davadan uzaklaştığını belirten Yusuf Garip “Öncelikle parti içinde, camiamızda, teşkilatta görmediğimiz ama ihtiyaç duyduğumuz kişileri isimleri görmek için çaba sarf ediyoruz. Bu süreçte kardeşlik hukukumuzun sekteye uğradığı zamanlara üzülerek şahit olduk maalesef. Bunun değişik sebepleri olabilir bu durumdan kimse suçlu değil. Kimseyi suçlamadık. Bizim işlimiz gönül işi. biz davamıza küsen kim varsa daha önce emeği geçen ama bugün yanımız gelip gitmeyen kim varsa hepsine ulaşacağı önceliğimiz önce dava arkadaşlarımızı kazanmak” dedi.

Ülkücü ülkücünü kardeşidir

Ülkücülük hukukunda küslük olmadığına dikkat çeken Garip “ülkücü ülkücünün kardeşidir düşmanı olamaz. Teşkilatçılık anlayışlımızda şahısların, nefislerin yeri yoktur. Ülkümüzün ve ülkemizin ve davamızın bir adım ileriye gitmesi esastır. Bizim teşkilat anlayışımızda Sen be n o şu bu yoktur. Ülkücü ülkücün öz kardeşidir. Ülkücü ülkücüye düşman değildir. Dava arkadaşıdır. Davamızın Denizli’de Çivril’de ileriye gitmesi için çalışacağız. Bizim için asıl olan davamızın Çivril’de, Denizli’de ve Türkiye’de ileriye gitmesi esastır” dedi.

Kaybettiğimiz oyları geri kazanacağız

MHP’nin Çivril’de tabanı olan bir parti olduğunu belirten Yusuf Garip “MHP Çivril’de 10 Bin oy almış bir parti yani MHP olarak bizim tabanımız var. Öncelikli hedefimiz kaybettiğimiz oyları geri toplamak ve MHP’yi eski güçlü günlerine döndürmek. 53 yıllık bir partiyiz. Köklü bir geçmişi olan bir partiyiz ve sadece siyasi bir parti değil siyaset okuluyuz. Bu okuldan geçen bu camianın tozunu çilesini çekmiş kim varsa yeniden aramızda göreceğiz” dedi.

Çivril Milliyetçi Hareket Partisinin yeni yönetim kurulu ile partiye ve Çivril’e yeni bir soluk ve heyecan getireceğini belirten Yusuf garip “bugün genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin oluru ile bu kutlu görev Lütfü Karaman kardeşimiz ve yönetimine tevdi edildi. Yeni yönetimle birlikte Çivril’de uzun bir aradan sonra, ocak başkanımız Meclis üyeleriminiz bir araya geldi. Bu birlik ve beraberlik artarak güçlenerek devam edecek ve 2023 Türkiye’sini hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi