ÜLKÜ OCAKALRI ALPARSLAN TÜRKEŞ İÇİN İFTAR DÜZENLEDİ

Çivril Ülkü Ocakları iftar yemeği programı düzenledi.

Çivril Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 26’ncı yıl dönümünde bin kişilik iftar yemeği verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş, ahrete irtihalinin 26’ncı yıl dönümünde unutulmadı. Çivril Ülkü Ocakları merhum lider Türkeş anısına bin kişilik iftar yemeği verdi.

Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür merkezinde bulunan toplantı ve yemek salonunda verilen yemeğe katılan davetliler, Türkeş’i rahmet ve dua ile yad etti.

Etkinliğe ilişkin konuşan Çivril Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türk, “Çivril Ülkü Ocakları olarak cennet mekan Başbuğumuzun Hakk’a yürüyüşünün sene-i devriyesi vesileyle gerçekleştirmiş olduğumuz iftar yemeğimize katılan, emek veren herkesten Allah razı olsun. Rabbim hayır ve dualarımızı kabul etsin İnşallah” ifadelerine yer verdi.

Düzenlenen iftar yemeğine Çivril belediye Başkanı Niyazi Vural, MHP İlçe Başkanı Lütfi Karaman, MHP Denizli Milletvekili aday adayları Yusuf Garip ve Emre Erdoğan ile çok sayıda ülkücü ve Çivrilli katıldı.

Yemek, yapılan dua ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi