Murat Aydınlı’nın başkanlığa gelmesinin ardından özellikle eğitim faaliyetlerine büyük önem veren Denizli Ülkü Ocakları şimdi de çağımızın en büyük teknolojilerinden olan robotik kodlama kursu açıyor.
Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, “Şuan üzerinde çalıştığımız robotik kodlama ve teknoloji atölyemiz bir ay içerisinde Ocak binamızda faaliyete girecektir. Konunun uzmanı hocamız Ömer Boyacı ve teknoloji biriminde görevli başkanlarımızın dersler vereceği bu atölyede ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde eğitim gören kardeşlerimiz robotik kodlama alanında kurslar alacaklardır” dedi.
Türkiye’yi süper güç yapma konusundaki ideallerinin olduğunu kaydeden Aydınlı, “Bizim liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin çizdiği, bir vizyonla önümüzde bir hedefimiz var. 21’inci asrı Türk asrı yapma iddia ve idealimiz var. 2023 yılında Türkiye’nin kuruluşunun, Cumhuriyetimizin ilanının 100’üncü yıl dönümünde Türkiye’yi lider ülke yapma hedefimiz var. Tabi ki bunların altını doldurmamız lazım. Bunları; ilimle, teknolojiyle, yapacağız. ‘Biz, geleceğin Türkiye’sini Ülkü Ocaklarında kodluyoruz’ diyerek Ocağımızda robotik kodlama kursu açıyoruz. Şimdiden ocağımıza hayırlı olsun. Emek veren, yardımcı olan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
MESUT GÜLER

Editör: Haber Merkezi