AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul Çivril’in Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üzerine düşeni yaptığını belirterek “her seçimden olduğu gibi bu seçimden de zaferle çıktık. Şimdi Türkiye Yüzyılı başlıyor” dedi.

Çivril AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul Cumhurbaşkanlığı seçim kesin sonuçlarının açıklanmasının ardından yaptığı değerlendirmede sandığa giden ve tercihini Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanan herkese teşekkür etti. Recep Tayyip Erdoğan’ın Çivril’de birinci çıktığını belirten Ertuğrul “Genel Başkan ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan birinci tur seçimlerinde olduğu gibi ikinci tur seçimlerinde de sandıktan birinci sırada çıkmıştır. Çivril’de oy kullanan seçmenin yarısı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini göstermiş ve yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi yönünde oy kullanmıştır” dedi.

14 Mayıs seçimlerinin ardından ortaya çıkan sonuçla birlikte Cumhur İttifakı olarak Çivril’in her bölgesine ulaştıklarını ve başarılı bir saha çalışması gerçekleştirdiklerini söyleyen Halil Ertuğrul, “14 Mayıs seçimlerinden sonra hiç ara vermeden ittifak ortaklarımızla ikinci tur seçim çalışmalarımıza devam ettik. Gittiğimiz her yerde, her toplantıda vatandaşa sandığa gitmenin önemini anlattık, vatandaşlara sandığa gitmeleri ve demokrasiye sahip çıkmaları yönünde tavsiyede bulunduk bu tavsiyelerin sonucunu da 28 Mayıs’ta aldık” dedi.

Seçim günü şiddetli yağışa rağmen sandığa giderek oyunu kullanan herkese minnettar olduğunu belirten Ertuğrul, “Sandık, demokratik bir hak. Vatandaşlarımızın haklarını kullanma noktasında gösterdikleri hassasiyet memnuniyet verici. 28 Mayıs günü ilçe genelinde şiddetli yağmur olmasına rağmen Çivrilliler sandığa giderek oylarını kullandı. Bu anlamda sandığa giden herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Türkiye Yüzyılının başladığını belirten Ertuğrul “seçim kesin sonuçlarının açıklanmasının ardından Cumhur İttifakı ile yeni dönem Türkiye’nin şahlanış dönemi olacak. Her anlamda Türkiye Yüzyılı başlıyor” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi