Bir Türk Yurtdışına çalışmaya gittiğinde o Avrupa ülkesi Türkler gelmiş tabelamızı Türkçe yapalım kolaylık sağlayalım demiyor o ülkenin dilini öğrenmeyi zorunlu kılıyor.Ülkemiz bu konuda nedense yabancılar için bir cennet her yerde Arapça tabelalar var. Dün nasıl ki hdpli belediyelerin Kürtçe,Ermenice tabelalarına karşı çıktıysak ,Arapça tabelaların asılması da yanlış.Antalya daBelediye Başkanı Muhittin Böcek kendi adının da Rusça yazıldığı tabelalar asmış. Haberler de Antalya da çocuğu Antalyaspor un Jimnastik kursuna giden bir veli çocuğu Rusça bilmediği için kursta dışlandığını,kurs hocalarının Rus olduğunu ve kursların Rusça verildiğini anlatıyor Yazık bizim çocuklarımıza. Bu sorunu şimdi ben jimnastikte yaşıyorsam ileride bunu her alanda yaşayacağız. Okullarda İstiklal Marşı’nda saygısız Ruslar ayağa kalkmayıp, aralarında sohbetlerine devam ediyorlar.Görünen köy kılavuz istemiyor maalesef.

Bu yabancı hayranlığı nedir ? Ne yazık ki Ne zaman Türklüğümüzü unutsak hep Türk devleti zarar görmüştür..Göktürkler Çinin ipeğine,kadınına kandı bölündü parçalandı. Çağrı, Tuğrul, Alparslan’la başlayan Selçuklu devleti Arap hayranlığı arttı, Keykubat, Keyhüsrev oldu yıkıldı.Osmanlı devleti 600 yıl 3 kıtaya hükmetti son 200 yılı Abdulaziz,Abdülmecitler,sonra yıkıldı. Bir devlet 3 kıtaya hükmedecek daha sonra ayrılan o devletlerin hiç birinde Türkçe konuşulmaması sizce de garip değilmi? Daha önce Osmanlı idaresinde olan Tunus, Fas vs ülkeler 150 yıldır Fransa idaresinde hepsinde Fransızca dili hakim.

Bütün Türklerin bir araya gelmesi ülküsüne Turan diyoruz. Turan birliği örnek olarak Avrupa birliği gibi anlatılabilir. Türk devletlerinin ‘Dilde, fikirde, işte birlik!’ sloganı, bir çözülme ve parçalanma sendromu yaşayan Türkler için yazılmış bir reçete hükmündedir.Rehber Kuran hedef Turan diyoruz Dün Tanrı Türk’ü korusun diye ettiğimiz yemini bugün Allah Müslüman Türkü korusun diye bitiriyoruz. O zaman Hristiyan Gagavuz Türk’ünü, Musevi Karay Türklerini Turan ülküsünün neresine koyacağız ?

Bir tarikat şeyhi “Çocuklarınıza Türkçe adlar koymayın” diyecek kadar küstahlaşıyorsa ve bu tarikat şeyhine Türk yurdunun bağrında hiç kimse bir şey diyemiyorsa, kimse bana bu topraklarda hakiki milliyetçilik olduğunu söyleyemez.

İşveç te Türk büyükelçiliği önünde Kuran yakma eylemi gerçekleşti.Neden Arabistan,İran büyükelçiliği değil de Türk büyükelçiliği? Rasmussen olayını hatırlayan var mı? Hz. Peygamber’e hakaret eden karikatürlere müsaade eden ve bunu ifade özgürlüğü sayan Danimarka başbakanıydı Rasmussen. Sonra NATO genel sekreterliğine aday oldu. Türkiye onay vermezse kabul edilmeyecekti.Gerisini Google’dan bakarsınız. 1980 sonrası Devlet Asala ya ne yaptı kendi yaptıklarının aynısıyla karşılık verdi .Kıymetli büyüğüm ve hemşerim Rahmetli,Namı diğer Tanburalı Hasanpaşa Kıbrıs’ta o bayrak inerse ben Türkiye’ye dönemem diyerek,bayrak direğine tırmanan Rum için alnının ortasından vur emrini verdi ve vurdular.

Türk Ocakları’nın ilk işi, Türk’e Türklüğünü anlatmaktır. Türk’e Türk olduğunu anlatmak demek, onun harsını kafasına yerleştirmek, onu Türklükle iftihar edecek bir hale getirmek, onu sanat ve iktisat itibariyle yükseltmek demektir.(YUSUF AKÇURA)

Yabancılar için Hedef daima Türklerdir Unutmayın Türkçe giderse Türkiye gider.

Deve yavrusuna ağlayan Börü(Kurt),Eniği öldü de üzülmez oldu!

Esen kalın…