İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk, ilk ziyaretini Çivril İlçe teşkilatına yaptı.

Geçen ay kongresini yapan İYİ Parti, ilçe çalışmaları ve ziyaretlerine başladı. İlçe ziyaretleri kapsamında Çivril’e gelen İYİ Parti il başkanı ve beraberindekiler ilçe binasında partililer ve yönetim kurulu ile bir araya geldi.

Çivril ilçe yönetimine kongre sürecinde gösterdikleri sağduyu ve gayretlerden dolayı teşekkür eden İl başkanı Özer Tunçtürk seçim odaklı çalışmalara başladıklarını belirterek tüm partililerin sahaya çıkmasını ve İYİ Parti politikalarını anlatmalarını istedi. Kongre sürecindeki enerji ve çabanın 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere yansımasını isteyen Tunçtürk “2022’nın son günlerinde ilçe ve İl kongremizi tamamlayarak yeni yönetimlerle yola çıktık. Tüm ilçe kongrelerimiz ve Denizli kongremiz dayanışma ve bütünlük içinde tamamlandı. Birlik ve dayanışma içinde partimizi en iyi şekilde temsil eden tüm dava arkadaşlarıma teşekkürederim. Bundan sonra daha çok birbirimize yaslanacak daha çok dayanışma içinde olacağız. Önümüzde, ülkemizin kaderini tayin edecek önemli bir seçim var. Tüm birimlerimiz tüm partililerimiz enerjilerini seçime vermeli. 14 Mayıs’ta ortak adayımızı Cumhurbaşkanı seçerek yeni Türkiye’nin önünü açacağız” dedi.

TUNÇTÜRK’ÜN İLK ZİYARETİ ÇİVRİL’E TUNÇTÜRK’ÜN İLK ZİYARETİ ÇİVRİL’E TUNÇTÜRK’ÜN İLK ZİYARETİ ÇİVRİL’E TUNÇTÜRK’ÜN İLK ZİYARETİ ÇİVRİL’E TUNÇTÜRK’ÜN İLK ZİYARETİ ÇİVRİL’E TUNÇTÜRK’ÜN İLK ZİYARETİ ÇİVRİL’E TUNÇTÜRK’ÜN İLK ZİYARETİ ÇİVRİL’E TUNÇTÜRK’ÜN İLK ZİYARETİ ÇİVRİL’E TUNÇTÜRK’ÜN İLK ZİYARETİ ÇİVRİL’E

Parti programının ardından İlçe başkanı Koray Eren ve ilçe yöneticileri ile ilçe pazarını dolaşan İl başkanı özer Tunçtürk pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve taleplerini dinledi.

İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk’ün Çivril programına il yöneticileri, İlçe Başkanı Koray Eren ve Belediye Meclis üyeleri ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partili katıldı.

Editör: Haber Merkezi