Güvenliği sağlamak için takılan aynalar kırılıyor.

Kör noktalarda güvenliği sağlamak amacıyla konulan kavşak aynaları trafik magandaları tarafından kırılıyor.

Çivril’de birçok noktaya yerleştirilen aynalardan biri olan Stadyum mahallesi ile Kızılcasöğüt mahallesinin kesiştiği kavşakta farklı yönlerden gelen araçların birbirini görebilmeleri ve trafik güvenliğini sağlamak amacıyla yerleştirilen kavşak aynasının kırılmış olması mahalle sakinlerini ve sürücüleri tedirgin ediyor.

Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kavşak aynasının kırıldığını gören vatandaşlar, “Acaba kavşak aynasını kırarak ellerine ne geçti? Kavşakta karşı karşıya gelen sürücüleri uyarmaktan başka bir amacı olmayan bir ayna kime ne zarar verdi ki kırdılar. Dileriz kavşak aynası yenilendikten sonra bir daha bu şekilde zarar vermezler” ifadelerini kullandılar.

Sık Sık Kazalarında yaşandığı kavşak ve kör noktalardan biri olan Değirmen Caddesindeki Trafik Güvenlik Aynasının taş fırlatarak kırıldığı düşünülüyor. Zevk için topluma faydalı olan aynaları kıran duyarsız kişiler, vatandaşların ve sürücülerin tepkisini, çekiyor. Aynanın kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle sürücüler, zorluk yaşıyor. Üzücü kazaların yaşanmaması için aynanın yetkililer tarafından tamir edilmesi bekleniliyor.

Editör: Haber Merkezi