Kamuoyuna!

Salgının başından itibaren Denizli özelinde kurmuş olduğumuz İl Başkan Yardımcımız Dr.Muharrem GÜNEY, İl Eğitim Sekreterimiz Psikolog Melike COŞKUN ve İl Bilişim Sorumlusu Merve Türksoy KANDEMİR’den oluşan komisyonumuz çalışmalarını sürdürmekte olup, özellikle vatandaşlarımızın evde kalması ve ihtiyaçlarının giderilmesi için İlçe örgütlerimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız da yoğun çaba içerisindedir.

Toplumsal bilincin arttırılması ve duyarlılığın üst boyutlara çıkarılması, maalesef Denizli özelinde de başarılamadığı görülmektedir.

Çünkü ; toplum hassasiyetinin artırılması konusunda özellikle büyük sanayi kuruluşlarının ve işyerlerinin (işverenlerin de haklı kaygılarıyla) kapatılmamış, yüzlerce işçinin aynı anda çalıştırılması hassasiyetin oluşumu noktasında negatif bir etki oluşturmuştur.

Bugün itibariyle özellikle Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaların da dikkate alındığında, salgının gittikçe artan bir ivme ile yayıldığı görülmektedir.

BİZCE BU SALGININ ÖNÜNE GEÇİLEBİLMESİNİN ANA ŞARTI :

Toplumun kendi kendine karantinaya alıp, izole etmesini beklemek yerine; TOP YEKÜN BİR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLMESİ ZORUNLUDUR.

Bülent NURİ ÇAVUŞOĞLU

CHP Denizli İl Başkanı

Editör: Haber Merkezi