TOKİ Altınova Anadolu Lisesi idaresince hazırlanan “TOKİ Altınova Anadolu lisesi okuyor” projesi kapsamında her gün ilk ders zili çaldıktan sonra okuldaki herkes kitap okumaya başlıyor.

“TOKİ ALTINOVA ANADOLU LİSESİ OKUYOR”

Kültür ve Edebiyat Kulübü öğretmeni Osman Tutar’ın başlatmış olduğu bu projeye, okul müdür yardımcısı Bayram Taş’ da destek vererek öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmasını istediğini belirtti.

“TOKİ ALTINOVA ANADOLU LİSESİ OKUYOR”

“KİTAP SEVGİSİ İLE BÜYÜYEN NESİL YETİŞTİRİYORUZ”

“TOKİ ALTINOVA ANADOLU LİSESİ OKUYOR”

Kitap sevgisini öğrencilere aşılamak için çaba sarf ettiklerini belirten Bayram Taş; “ Okulumuzda kurumsal kapasiteyi artırmak ve hem öğrencilerimize hem de çalışanlarımıza kitap okumayı teşvik etmek amacıyla bu projeyi başlattık. Kitap okumak boş zaman değerlendirmek gibi görülmemeli. En faydalı ve en güzel zamanları kitap okumak için değerlendirmeliyiz. Çünkü kitap okumak bir ihtiyaçtır. Bu nedenle çok okumalı ve çok araştırmalıyız. Kitap sevgisi ile büyüyen kitap kurdu bir nesil yetiştiriyoruz. Benjamin Franklin dediği gibi; Kitaplar, benim sevgili dostlarım, gerçek yol gösterenlerimdir. Çünkü ikiyüzlülük etmeden bana görevimi hatırlatırlar “dedi.

“TOKİ ALTINOVA ANADOLU LİSESİ OKUYOR”

Editör: Haber Merkezi