Çivril’de faaliyete giren yeni sağlık merkezi danışanalar bir çok sorun için hizmet veriyor.
Çivril’de Biorezonans Danışmanlık merkezi hizmete girdi. İlçede ilk olma özelliği taşıyan merkez Kısırlık,Prostat, Kaygı, Uyku Problemi gibi rahatsızlıkların yanı sıra Alkol ve sigara bağımlılığı ile mücadelede de hizmet veriyor.
Alfa Biorezonans ve Danışmanlık Merkezi hizmete girdi. Genç girişimci Uğur Can Türker tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde açılan sağlık merkezi, beyne gönderdiği ses dalgaları ile vücuttaki hastalıkları belirlemede ve tedavisinde yardımcı rol üstleniyor. 1 Eylül Cuma gün düzenlenen açılış töreni ile hizmete giren danışmanlık merkezinin kurdelesini Başkan Niyazi Vural kesti. Merkezin açılışında konuşan Belediye Başkanı Niyazi Vural girişimci Uğur Can Türker’i ilçeye kazandırıdığı yeni iş yeri için teşekkür ederken merkezin Çivril’e ve Türker ailesine hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından yapılan dua sonrası aile büyükleri ve başkan Niyazi Vural tarafından işyerinin açılışı yapıldı. Belediye başkanı Niyazi Vural ve törene katılanlar Danışmanlık merkezini gezerek çalışma metotları hakkında işletmeciden bilgi aldı.
Hizmete giren Danışmanlık merkezinde uygulanan ses dalgaları ile bir seansta alkol ve sigara bırakılabileceği belirtilirken, Kısırlık, Uyku sorunları, CheckUp, Kilo verme, Alerji testi, Öğrenme ve Sınav Kaygısı, Anksiyete ve Panik Atak, Otizm, Prostat, Sinüzit ve Migren, Aura ve Çakra analizi gibi konularda da destek veriliyor.

Editör: Haber Merkezi