Şimdilerde demokrasi havarisi kesilen “Sahte kahramanların” da o dönem nasıl kapı arkalarına sindiklerine vurgu yapmıştım.

İsim adres belirtmeden lafı ortaya koymuştum, ama “yarası olanlar” her zaman olduğu gibi yine zıpladılar.

Yaraları depreşenler, ikinci fotoğrafı yayınlayıp, 28 Şubat sürecinde Türkiye Kamu-Sen’in “Beşli çeteye” ev sahipliği yaptığını iddia ederek güya bizim samimiyetimizi sorguluyorlar!

Rabbim, bu müfterileri ıslah etsin.

Halbuki servis ettikleri fotoğraf 2007 yılına aittir. Dönemin ADD Başkanı Şener Eruygur Türkiye Kamu-Sen’i ziyarete gelmiş, ziyaret sonrası yaptıkları basın toplantısında Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı adaylığına dair görüşlerini beyan etmiş, ancak o zamanki Genel Başkan Sayın Bircan Akyıldız canlı yayında Eruygur’a anında müdahale ederek görüşlerini paylaşmadıklarını ifade etmiştir. Fakat buna rağmen özellikle fetö yayın organlarının manipülasyonlarıyla bir algı oluşturulmaya çalışılmıştır.

İşte şimdi Türkiye Kamu-Sen’i “darbeye payanda olmakla” itham eden bu müptezeller, o zaman fetö’nün amaçladığı algıya hala hizmet ettiklerinin farkında değiller.

Diğer fotoğraflar da 28 Şubat darbesinin hemen akabinde Türkiye Kamu-Sen’in başlattığı “Kesintisiz Demokrasi Kampanyası” na dair haber ve Kızılay meydanında vatandaşlarımızın yakasına “Kesintisiz Demokrasi İstiyorum” yazılı kokart takma eyleminden görüntülerdir.

Sahi, Türkiye Kamu Sen bunları yaparken, siz nerelerdeydiniz?

Ey müfteriler; Türkiye sevdalılarının demokrasi, devlet ve millet için sergilediği fedakarlık ve mücadeleye sizin hayallerinizin ufku bile erişemez.

Kısa Cumhuriyet tarihimiz defalarca göstermiştir ki; Allah bu ülkeye Türkiye sevdalılarının yokluğunu göstermesin.

(Talip Geylan)