Pandemiye inat yaşamaya devam diyen Döndü Özdemir, Aşağı Mahalle Atatürk Caddesinde açtığı “TARZIM İÇ GİYİM VE ÇANTA” ile Çivrilli kadınların en uğrak işyerlerinden biri oldu.

Her bütçeye ve her zevke uygun kendi tarzını yansıtacak çanta çeşitleri ve iç giyim çeşitlerinin yer aldığı “TARZIM” sahibi Döndü Özdemir, “Uzun zamandır böyle bir işyeri açmanın planlarını yapıyordum. Tam her şey tamam derken pandemi ile mücadele başladı. Hem ülke olarak hem de Çivril olarak çok zor bir dönem yaşadık ve yaşamaya da devam ediyoruz. Herkesin hayatını altüst eden pandemi benim de planlarımı altüst etmişti. Yarının ne getireceğini bilemediğimiz bu dönemde bir virüsün hayallerimi çalmasına daha fazla göz yummak istemedim. Etrafımdaki bir çok kişi yanlış zamanda işyeri açmak istediğimi ve açarsam çok kısa sürede batıp kapatmak zorunda kalacağımı söyledi. Her şeye rağmen pandemiye inat hayatımdaki ilk işyerimi açtım. Sonuna kadar beni destekleyen eşime de sonsuz teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. İşlerim de gayet iyi. İşyerim Pazaryerinde olduğu için Perşembe günleri daha çok satış yapıyorum. TARZINI arayan tüm Çivril halkını işyerime beklerim.”ifadelerini kullandı.

TARZIM İç Giyim ve Çanta’da, spor, abiye, günlük çanta çeşitleri ve okul çantası çeşitleri ile bay bayan iç giyim çeşitleri de yer alıyor.

Editör: Haber Merkezi