Girişimci genç iş insanı Talha Yanık Uşak Caddesi üzerinde yeni bir iş yeri açtı.

Daha önce Beyaz şarküteri ve Ekmek Dünyası iş yerleri ile iş hayatına giriş yapan Talha Yanık yeni iş yeri Takıştır Bijuteriyi hizmete açtı.

Gıda sektöründe faaliyet gösteren iki iş yerine yenisini ekleyen Talha Yanık kozmetik ve aksesuar hizmetinde faaliyet gösterecek olan bijuteriyi açtı. Uşak caddesi üzerinde faaliyete giren iş yerinin açılışı için tören düzenlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı törende iş yerinin açılış kurdelesini Belediye Başkan yardımcısı Ekrem Çulha, Emniyet Müdürü Asım Kayacı ve Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif başkanı Gürol Mutlu birlikte kesti.

Takıştır Bijuteri ile ilgili olarak bilgi veren iş yeri sahibi Talha Yanık sürekli yenilenen ürünleri ile Türkiye’de bijuteri sektörünün önde gelen isimlerinden olan “Takıştır” mağazasını Çivril’e kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek “kaliteli ürün uygun fiyat ilkesiyle müşteri memnuniyetini sentezleyen ve bol ürün çeşidiyle her zaman yeni ürünler sunmaya çalışan yerli bijuteri firmasını Çivril’e getirmekten Çivrillilerle buluşturmaktan çok mutluyuz. Mağazamızın ,güncel ve modern ürünlerimiz ile modayı takip eden ve aksesuar kullanmayı sevenlerin uğrak yeri olacağına inanıyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi