Çivril Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı yapıldı.

Meclis toplantı salonunda yapılan toplantıya CHP meclis üyesi Gönül Emre ile AK Parti meclis üyesi Turgay Bilgin katılmadı.

Meclis başkanı Niyazi Vural başkanlığında toplanan Şubat ayı meclisinde, gündem maddelerinin görüşülmesine başlamadan önce üç ek gündem maddesi görüşülmek üzere oylandı. Meclis üyeleri iki maddenin oy birliği ile meclis gündemine alınmasını ve mecliste görüşülmesi kararı aldı.

Millet ittifakı meclis üyeleri, Başkan Niyazi Vural’ın 90 Milyon borçlanma yetkisi istediği gündem maddesinin meclis gündemine alınmasına çekimser oy verdi. Borçlanma yetkisi gündem maddesi AK parti ve MHP’li üyelerin oyları ile Şubat ayı meclis gündemine alındı.

Gündem maddelerinin görüşülmesine başlamadan önce gündem dışı söz alan CHP grup başkan vekili Semih Dere, İYİ Parti grup başkanvekili Koray Eren ve MHP grup başkanı Lütfi Karaman Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlara ve enkaz altında kalanlar ile depremden etkilenenlere başsağlığı ve geçmiş olsun dikellerini ilettiler.

Ek gündem maddelerinin meclis gündemine alınmasının ardından Şubat ayı meclis toplantısı başladı.

10 gündem maddesi yapılan oylamalar ile ilgili komisyonlara gönderilirken Şubat ayı meclis toplantısının 10 Şubat Cuma gün yapılması kararı alındı.

Editör: Haber Merkezi