SU VAR AMA…
Denizli Büyükşehir Belediyesi mahallelinin su ihtiyacını taşımalı olarak gidermeye çalışırken Çivril belediyesinin mahallenin girişinde bulunan su hattını bir türlü faaliyete geçiremediğini ifade eden vatandaşlar, “Mahallemizin girişinde eski kuyunun olduğu alanda su damarı var. Çok güçlü akan bu suyumuzu değerlendirip pompalarla su depomuza ulaştırılabilir. Ama ne yazık ki bırakın depoya taşınmasını bulunduğu alana boru döşeyip bir çeşme dahi bağlayamadılar.”dedi.
BAŞKAN YARDIMCISI LATİF SELÇUK DA GELDİ
Belediye Başkan yardımcısı Latif Selçuk’un da mahalleye geldiğini ama işi bilen bir mühendis yada uzman personel gelmediği için boşuna zaman ve para kaybedildiğini belirten vatandaşlar şu ifadeleri kullandı, “Bir kepçenin birkaç günde yapması gereken işi birkaç saatte yapmasını istiyorlar. Başında iş bilen kimse olmadığı için kepçeci derinlemesine kazıp gidiyor arkasından suyun kuvvetiyle kazılan yer göçüyor. Sonra kepçe tekrar geliyor tekrar kazıyor gidiyor yine göçüyor. Bunun bir ilmi olması gerekiyor. Kazım şeklinin yanlış olduğunu da bu işin birkaç saatle olmayacağını da Latif beye söylememize rağmen kendi bildiklerini okudular. Yazık değil mi tırın üzerinde kepçe iki kere buraya geldi. On gündür bir boru yatırılamadı. Hem zaman hem para kaybı yaşanıyor.”
Kendisine ulaşan ihbarı değerlendiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril Belediye Meclis Üyesi Tunay Yazıcı susuzluğun yaşandığı Tokça Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

SU VAR AMA MAHALLE SUSUZ

Editör: Haber Merkezi