Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde Çivril ve Baklan ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte yapılan araştırmalar neticesinde Çivril, Baklan ve Afyon’da meydana gelen 11 ayrı faili meçhul olay aydınlatıldı.
Sulama motoru hırsızlıklarının ardından JASAT timleri tarafından yapılan araştırmalar neticesinde olayı gerçekleştirdiği belirlenen 1’i kadın 4 kişi yakalandı. Afyonkarahisar’da altı farklı adrese yapılan operasyon sonucu hırsızlık yaparken yakalanmamak için kullandıkları çok sayıda farklı araç plakası ve ekipman ele geçirilirken yakalanan Hidayet C., Sevcan C., Mevlüt A. ve Murat A. isimli şahıslar Jandarmadaki ifadelerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarında Çivril Yassıhöyük Mahallesi, Tokça Mahallesi, Bulgurlar Mahallesi ve Karayahşilere Mahallelerinde 4 ayrı sulama motoru hırsızlığı,
Haziran ve Temmuz aylarında Baklan’ın Kavaklar ve Hadim mahallelerinde 6 ayrı sulama motoru hırsızlığı ve Afyon ilinde 1 adet su motoru hırsızlığı meydana gelmişti.

Editör: Haber Merkezi