Türkiye’nin 6’ıncı büyük sentetik çim sahası. 12 bin metrekare alanda mevcut FİFA standartlarında modern spor kompleksi akşamları karanlığa bürünüyor.

Her türlü spor aktivitelerini ve birçok sosyal aktiviteyi Çivril Halkının burada yapacağı düşünülürken vatandaşlar burayı akşamları karanlık ve tuvalet kapıları kilitli olarak buluyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte spor yapmak için stadyumu kullanan kişi sayısı her geçen gün artmakta. Sabah ve akşam saatlerinde yürüyüş yapan vatandaşlar akşam saatlerinde stadyumun karanlık olmasından dolayı tedirgin olduklarını belirtti. Ayrıca spor yaparken içilen su miktarının bol alınmasından dolayı tuvalet ihtiyacının da ortaya çıktığını belirten vatandaşlar tuvaletlerin kapalı olmasına da bir anlam veremediklerini ifade ediyorlar.

Kullanılmayacaksa bu kadar yatırım neden yapıldı diyen vatandaşlar; “Kilo vermek isteyen vatandaşlar iş çıkışında akşam saatlerinde buraya geliyor. Her geçen gün burası daha da bir kalabalık oluyor. İnsanlar kilo vermek için yürüyüşünü, sporunu yaparken bol bol su tüketiyor. Bir bakıyoruz tuvaletlerin kapıları kapalı. Bu insanlar tuvalet ihtiyaçlarını nasıl giderecek. Söyler misiniz? Bu tesisi vatandaşlar kullanamayacaksa bunca yatırım neden yapıldı?” şeklinde konuştular.

Editör: Haber Merkezi