Derneğin hafta başında başlattığı yardım ve destek kampanyası kamuoyunda duyulduktan sonra devreye giren hayırsever iş insanları ve Çivril halkının özverili ve sağduyulu tavır sergileyerek tanesi yaklaşık 40 bin lira olan solunum cihazlarını derneğe bağışladı. Bağışlanan cihazlar teslim alınarak hastaneye verildi.

4 ADET YÜKSEK AKIMLI SOLUNUM CİHAZI BAĞIŞLANDI

Cihazların montaj işlemlerinin ardından kullanıma hazır hale getirilmesinin ardından bir teşekkür mesajı yayınlayan Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ebru Aydınlık; “Hastanemize Çivril’li Hayırseverler Atasay Kamer ve Vehbi Demir ile Çivril Halkının Sağlığını Koruma Derneği tarafından toplam 4 adet yüksek akımlı oksijen cihazı (high flow) bağışında bulunuldu. Pandemi sürecinde Covid-19’lu hastaların oksijen ihtiyacını karşılamada ciddi avantajlar sağlayan yüksek akımlı oksijen cihazlarını hastanemize kazandıran İlçemizin değerli iş insanlarından Atasay Kamer ile Vehbi Demir’e ve Çivril Halkının Sağlığını Koruma Derneği ve Çivril halkına desteklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

ATASAY KAMER’DEN VENTİLATÖR CİHAZI

Yaşam destek ünitesi olarak kullanılan 60 bin TL değerindeki bir adet ventilatör ise Atasay Kamer tarafından Çivril devlet hastanesine bağışlandı.

Editör: Haber Merkezi