Şoförler ve Otomobilciler Odası mevlit okuttu. Oda bahçesinde okunan mevlide şoför ve aileleri de katıldı.
Çivril Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetim kurulu şehitler ve vefat eden Çivrilli meslektaşları adına mevlit okuttu.
Şoförler ve otomobilciler odası yeni yönetimi hizmet binası bahçesinde mevlit okuttu. Seçime yenilik ve değişim sloganı giren Başkan Hakan Uyanık tarafından düzenlenen organizasyona protokol üyelerinin yanı sıra oda üyeleri, aileleri ile çok sayıda davetli, çevre ilçelerden oda yöneticileri ve başkanları katıldı. Okutulan mevlidin öncelikle şehitlerin ruhuna atfedildiğini belirten başkan Uyanık mevlit programına katılarak kendilerini yalnız bırakmayan tüm birlik yönetimi, esnaf odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri, şoförler ile tüm esnaf ve sanatkârlara ayrı ayrı teşekkür etti.
Başkan Hakan Uyanık ahirete intikal eden oda üyelerini yâd etmek, hayır duası ile anmak ve ruhlarını şad etmek için bu Mevlid-i Şerif’i okuttuklarını ifade ederek “Bugün aramızda olmayan, hakkın rahmetine kavuşmuş sayısız esnaf ve şoför arkadaşımız var. Onların ruhuna hediye ettiğimiz Mevlid-i Şerif okutma geleneğimiz, inşallah bundan sonra da güçlenerek devam edecek. Mevlidimize yoğun ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Yola çıkarken verdiğimiz sözleri yavaş yavaş yerine getirmeye devam ediyoruz. Önce odamızın hizmet binasını üye ve Çivril’e yakışır bir hale getirerek etrafını ve içini düzenledik. Kalite standardımızı daha iyi hale getirmek için planlamalar yaptık. Davetimize yaklaşık 2000 kişi icabet etti. Gelen, bizleri mutlu eden, şehitler ve ahirete göç edenler için bir Fatiha okuyan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi