Denizli Büyükşehir Belediyesi Üniversite sınavına girecek öğrencilerin sınav giriş ücretlerini ödeyecek.

Ocak ayı meclis toplantısını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında üniversite sınavına girecek öğrencilerin sınav ücretlerini karşılama kararı aldı.

Meclis toplantısı sonrası konuyla ilgili bilgilendirme yapan Denizli Büyükşehir Belediye meclis üyesi İYİ Partili Koray Eren eğitim ve öğrenciye destek olacak kararlara her zaman onay verdiklerini belirterek “Denizli Büyükşehir Belediye meclisi olarak 2023 yılında YKS girecek öğrencilere sınav giriş ücretleri konusunda destek vereceğiz. Alınan kararla ilimiz sınırları içerisinde ikamet edip lise veya dengi okullarda okuyan öğrenciler ile lise veya dengi okullardan mezun olup da 25 yaşını bitirmemiş olanlar; ölçme ve seçme merkezi başkanlığı tarafından 2023 yılında gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılmak üzere başvuru yapmaları halinde, sınav ücretlerinin Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmasına karar verdik” dedi.

Alınan kararın öğrenci ve ailelere hayırlı olmasını temenni eden Koray Eren “ülkenin geleceği eğitim ve gençlikte bizde gençlerimize ve eğitimlerine elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Aldığımız kararın tün öğrencilere ve Denizli’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi