Nilüfer sezonuna hazırlanan Işıklı gölünde son kontrol ve denetimler yapıldı.

Türkiye’nin en büyük Nilüfer tarlalarına sahip olan Çivril Işıklı gölünde 1 Haziran’da başlayacak tekne turları öncesinde gölde son denetimler yapıldı.

Denizli’nin en çok ziyaret edilen noktalarından biri olan Çivril Işıklı gölü Nilüfer sezonuna hazır. Her yıl binlerce yabancı ve yerli turistin ziyaret ettiği Beydilli’de, Kaymakam Hasan Akbulut, muhtar, İlçe jandarma komutanı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü ile birlikte denetlemelerde bulundu. Jandarma ve Gıda Hayvancılık müdürlüğüne ait teknelerle göle açılan heyet nilüfer tarlalarını kontrol etti.

Turizm sezonunda Çivril’e gelen ziyaretçilerin keyifli ve kaliteli zaman geçirmesi için göl kıyısındaki işletme ve tesislerin de denetlendiği programda, sezon öncesi tüm eksiklerin giderilmesi için ilgili birimlerin aralıksız çalıştığı belirtildi.

Kaymakam Hasan Akbulut, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hamid Çakal ve mahalle muhtarı Atilla Savran daha sonra köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Editör: Haber Merkezi