Yaşlı kadının köpeğinin tedavisi yapıldı

Sokakta baktığı köpeği hastalanan yaşlı kadın veteriner ve hayvan severlerden yardım istedi.

Çivril’de Sokak hayvanlarına bakan yaşlı kadın bakımını yaptığı sokak köpeği hastalanınca Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma derneğinden yardım istedi. Yaşlı kadının talebine duyarsız kalmayan dernek ve Çivril Belediyesi Sokak hayvanları kliniği veterinerleri köpeği tedavi ederek yaşlı kadının evinin olduğu sokağa bıraktı.

Çivril Haydan mahallesinde yaşayan kadın, sokağında yaşayan sokak hayvanlarından bir köpek rahatsızlanınca Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği ile iletişime geçerek köpeğin tedavi edilmesini istedi. Yaşlı ve yalnız olduğu için köpeği veterinere götürme imkanı olmadığını belirten kadının isteğini yanıtsız bırakmayan dernek başkanı Nihat Kaplan Çivril belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği veterinerleri ile irtibata geçerek hasta köpeği bulunduğu yerden aldırdı. Sokak Hayvanları kliniğine götürülen ve tedavisi tamamlana köpek bir hafta sonra doğal yaşan alanı sokağa götürüldü.

Tedavisi tamamlanan köpek hemen sokakta kendini besleyen ve tedavisi için girişimde bulunan yaşlı kadının yanına giderek minnetini gösterdi.

Beslediği köpeğin tedavi olmasına sevinen kadın, Çivril Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği ile Çivril belediyesi veterinerlerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi