İyi parti Denizli Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, daha önce başkanlığını yaptığı Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği’ni (DESİAD) ziyaret etti. Ziyarette sürprizle karşılaşan Şenel, DESİAD yöneticileri tarafından hazırlatılan milletvekili yeminini okudu, destek sözü aldı.

ŞENEL, MİLLETVEKİLİ YEMİNİNİN ETTİ…

İyi Parti’den Milletvekili Aday Adaylığı sürecinde Denizli’nin tüm ilçelerini ziyaret eden ve vatandaşlarla buluşan İbrahim Şenel, adaylığının kesinleşmesinden sonra ilçe ziyaretlerinin ikinci turuna başladı. Şenel, STK ziyaretlerinin ilkini ise daha önce başkanlığını yaptığı Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği’ne (DESİAD) gerçekleştirdi.

DESİAD yöneticileri ve üyeleri ile bir araya gelen İyi Parti Milletvekili Adayı İbrahim Şenel, burada bir sürprizle karşılaştı. DESİAD Başkanı Nuri Turgut, Şenel’e çerçeveletilmiş “Milletvekili Yemin Metni”ni hediye etti ve okumasını istedi. Şenel, seçimlerin tamamlanıp milletvekili genel seçimi kesin sonuçlarının Yüksek Seçim Kurulunca Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu kanallarında ilanını takip eden üçüncü gününde yapılması gereken milletvekili yeminini arkadaşları için etti ve “İnşallah seçimden sonra da bu yemini etmek bize nasip olur” dileğinde bulundu.

Ziyarette, salonda bulunanlara “Siyasetten uzak durmayın” telkininde bulunan Şenel, konuşmasında “İş İnsanları siyasetin içinde kesinlikle aktif görev almalı. Şu bir gerçek ki, yaşadığımız kente ve ülkemiz için yapabileceklerimizi siyaseti karıştırmadan yapabilmek biraz zor gibi. Şimdi bunu net olarak görebiliyorum. Kendi kendime de ‘Keşke siyasete daha önce girseydim’ diyorum ve yaşadığımız kente daha faydalı olabilmek için çok çalışıyorum” dedi.

Diğer taraftan DESİAD Başkanı Nuri Turgut ise İbrahim Şenel’in siyaset kurumuna değer katacak isimlerden birisi olduğunu dile getirip, “Biz herhangi bir siyasi kuruma yakın ya da uzak değiliz. Ancak İbrahim Şenel’e isim olarak biraz torpil geçebiliriz. İnşallah o bizim sesimiz olacak. Biz kendisini şimdiden seçilmiş olarak kabul ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi