Gerçek Sendikacı İsen Her gün Telefonun 30-40 Defa Çalar. Buna da Bakmayayım Deme Şansın Yoktur.
Watsaap tan da Günde 30-40 Defa Soru Sorulur Biliyorsan Cevap Verirsin, Bilmiyorsan Öğrenip Geri Dönüş Yaparsın.

Sendikacı İsen Tatil de Yoktur Senin İçin. Tatilde Bile Defalarca Telefondan Aranırsın Ve Açmama Şansın Yoktur. Sendikacının Gecesi Gündüzü de Yoktur. Herkes Her an Arayabilir.

Kurumları Ziyaret Eder Çalışanların Sıkıntılarını Dinlersin. Yeri Gelir İdarecilerle Tartışmak Zorunda Kalabilirsin. Yeri gelir Soruşturma Geçirir Yeri Gelir Sürgün Yiyebilirsin. Ailenin Çocuklarının Vaktinden Çalar O vakti Sendika İçin Harcarsın. (Memnun-sen Hariç)

Çok Yoruldum Dediğin Anda, Bir Çalışanın Sıkıntısını Çözdüğün Zaman Aldığın HAZ Seni Sendikacılığa Bağlayan En Büyük Nedendir. Ve Kendinde Güç Bulmanı Sağlayanda O HAZ’dır. Sonrs bir gün gelir,sendikalı eğitim çalışanları sayılasin derler, bi bakarsin ki Çivrilde 262 kahraman eğitim calısanı sendikalarini ilcede yetkili kilmislar, yani en fazla üyeye sahip sendika yapmışlar, neredeyse yarisi telefonla arayip, hayirli olsun demiş…Seni de yetkili sendikanin temsilcisi yapmişlar…Bu HAZ hiçbir şeye degişilmeyecek bir mertebedir…Bu guveni duyan ve bizi destekleri ile yetkili kılan tüm gönüldaslarıma teşekkür ediyorum…Siz kahramansiniz…