Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril Belediye Meclis Üyesi, Çivril’in sevilen esnaflarından Dere Mimarlık’ın sahibi aynı zamanda da Dora Zücaciyenin ortağı olan Semih Dere ve Bankacı olan Raziye Ceylan hayatlarını birleştirdi.

  • SEMİH DERE’NİN MUTLU GÜNÜ

23 Kasım Cumartesi günü Solmaz Düğün Salonunda saat 19:30’da başlayan kına gecesine İyi Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk katılırken sevenleri de genç çifti yalnız bırakmadı.

    24 Kasım Pazar günü Stadyum Mahallesinde bulunan kız evinde yemek verildi. Aşağı Mahalle Anafartalar Caddesinde bulunan oğlan evinden gelin almaya gidildi. Konvoy eşliğinde gidilen gelin alma töreninde duygu dolu anlar yaşandı.

    • SEMİH DERE’NİN MUTLU GÜNÜ

    Solmaz Düğün Salonunda saat 19:00’da başlayan Düğün Merasiminde yoğun bir katılımın olduğu gözlerden kaçmadı. Alkışlar eşliğinde solana giriş yapan genç çiftin ilk dansı davetlileri büyüledi. Gece geç saatlere kadar devam eden eğlencede davetliler de gönüllerince eğlendi.

    SEMİH DERE’NİN MUTLU GÜNÜ

    Biz de Genç Çivril Gazetesi olarak; Dere ve Ceylan ailelerini tebrik ediyor, genç çiftimizin sevgisini ölümsüzleştirmeye doğru attığı bu adımda, yaşantılarının her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçmesi, sevgilerinin hep ilk anki gibi taze kalması ve bir ömür mutlu olmalarını diliyoruz.

    Editör: Haber Merkezi