Doğalgaz çalışmaları yüzünden kazılan yollar kapanmayınca vatandaş çileden çıktı.

Çivril Belediyesinin plansız çalışması ve geç kalması evleri toz içinde bırakırken araçları sürekli arıza yapan sürücüler ve ev hanımları durumdan şikâyetçi.

ŞEHRİN İÇİ KÖSTEBEK YUVASI GİBİ

İsmet İnönü Bulvarı ve Alparslan Türkeş caddesinde bozulan yollar mahalle sakinlerini ve araç sürücülerini çileden çıkarıyor. Yaz boyunca yapılmayan yollar yüzünden balkonda oturmadıklarını ve pencerelerini açamadıklarını belirten vatandaşlar “bu sıcaklarda bizi eve hapsettiler. Cehennem sıcağını yaşattılar” diyerek tepki gösterdiler. Doğalgaz çalışmaları sırasında kazılan yolların aylar geçmesine rağmen yapılmadığına dikkat çeken sakinler “doğalgaz için yollar kazıldı. Sonrasında çıkan toprakla kapandı bir daha da gelen giden yola bakan olmadı. Bütün yaz boyunca kapı pencere kapalı oturduk. Belediyeyi aradık mı toprak çöksün diyorlar daha ne kadar çökecek. Her yer ince toz” dediler. Tozun sağlık açısından da olumsuz etkileri olduğunu belirten vatandaşlar “ince yoz o kadar çok ki azıcık esintide bile her yer toz oluyor. Nefes almakta zorlanıyoruz. İşin temizlik kısmını geçtik 6 ayda sağlımızı kaybetme noktasına geldik” dediler.

ŞEHRİN İÇİ KÖSTEBEK YUVASI GİBİ

Kazılan yolardan araç sahiplerinin de olumsuz etkilendiğini ifade eden vatandaşlar “yollar o kadar bozuk ve plansız kazıldı ki yolun bazı yerleri hem boylamasına hem enlemesine kazılmış vaziyette. Yolu kullanan sürücüler çukurlardan kaçmak için manevra yapınca trafik tehlikeye düşüyor. Birçok sürücü çukur ve bozuk yollardan dolayı aracını her ay sanayiye sokmak zorunda kaldı” diyerek Belediyenin yolları tamir etmemesine tepki gösterdi.

ŞEHRİN İÇİ KÖSTEBEK YUVASI GİBİ

Editör: Haber Merkezi