“SALGIN BİTİNCE ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Zeki Karahan, pandemi nedeniyle esnaf ziyareti yapamadıklarını söyleyerek; “Öncelikle rahmetli başkanımız Ertuğrul Mutlu’yu rahmetle anıyoruz.Mekânı Cennet olsun birlikte görev yaptığımız on dört yılda çok şeyler öğrendik. Elimizden geldiğince odamıza gelen esnaf arkadaşlarımıza ekibimle birlikte yardımcı olmaya çalışıyoruz. Odamıza kayıtlı 2 binin üzerinde esnafımız var. Gönül ister ki yanlarına gidip bir çaylarını içip sorunlarını dinlemek ama ne yazık ki bu dönemde bir şey yapamıyoruz. Salgın biterse inşallah bütün esnaflarımızı tek tek gezeceğiz. Sorunlarını dinleyip çözüm üreteceğiz. Çivril’de zor durumdaki esnaflar bize gelip talepte bulunurlarsa biz Denizli’ye iletiyoruz. Denizli de Ankara’ya iletiyor. Bize herhangi bir genelge gelmeden kendimiz yardım yapamıyoruz. Bize esnafa destek ile ilgili genelge gelirse her türlü desteğe hazırız.Her zaman esnafımızın yanındayız ”dedi.

“ESNAFIN ÇOĞU DESTEK BAŞVURUSU YAPTI”

Devletin esnaflara verdiği destek başvurularının da Esnaf Odası’ndan yaptıklarının altını çizen Karahan; “Buradaki esnafların yüzde 80’ni basit usul esnaflardır. Devlet tarafından basit usullü esnaflara hem kira desteği hem de 3 ay boyunca bin TL destek ödeme yapılacak. Bunların başvurularını da odamızdan yapıyoruz. Seyyar olarak iş yapan esnaflarımız da destekten faydalanıyor. Esnafımızın çoğu başvuru yaptı” ifadelerini kullandı.

“YÖNETİM UYGUN GÖRÜRSE TEKRAR ADAY OLACAĞIM”

Zeki Karahan, 14 yıldır yönetimin içerisinde olduğunu belirterek; “Daha önce başkan yardımcılığı yaptım. Ertuğrul başkanın işi varken her şey ile ben ilgilendim. Bu işe yabancı değilim. Seçimlere kadar elimden ne gelirse yapabileceğim her şeyi yapacağım. Bir senenin üzerinde bir dönem var. Yönetim tarafından uygun görüldüğü takdirde yeniden aday olacağım. Eğer seçilirsem ilk işim asansör yapmak olacak “şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi