Sahur bereketini öğrencilerle yaşadı

Belediye Başkanı Niyazi Vural sahurda öğrencilerle bir araya geldi.

İftar sofralarında vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Niyazi Vural sahurunu Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile yaptı.

Belediye Başkanı Niyazi Vural sahuru gençlerle birlikte yaptı. Başkan Vural’ın sahur için durağı Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesi oldu. Sahur öncesinde burada yatılı eğitim gören gençlerle tek tek selamlaşıp sohbet eden Başkan Vural, kendi öğrencilik hayatının da yurtta geçtiğini belirterek gençlerin ders durumlarıyla da yakından ilgilendi.

Sahur vakti öncesi gençlerle sohbet eden Belediye Başkanı Niyazi Vural Enerjileri ve heyecanlarıyla ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuna yakışan ve sahip çıkan bir gençlikle buluşmuş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek “Biz onlara büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için çalışırken, onların da bu vizyona en güzel şekliyle sahip çıkacaklarını görmüş olmak bizler için büyük bir gurur kaynağıdır. İnşallah onlar bu vizyonu daha da yükseğe taşıyacaklar. Cenab-ı Hak her bir çocuğumuza ve gencimize eğitim hayatlarında, mesleki kariyerlerinde, hayatlarının her döneminde muvaffakiyetler nasip etsin, ömürlerini bereketli, hayırlı kılsın” diye konuştu.

Başkan Vural İmam Hatip Lisesi pansiyonunda yapılan sahur sonrası öğrencilere hediye verdi ve sahur programı günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Editör: Haber Merkezi