Hem kadınlara hem erkeklere vereceği estetik ve diyet hizmeti ile Çivril’e yeni bir soluk getiren Asrın Güzellik ve Bakım salonu hizmete açıldı.

Verdikleri birçok hizmet ile Çivril’de ilk olduklarını belirten işletmeciler “salonumuz Çivril’de ilk olma özelliği taşıyor. Uzman diyetisyenimiz ve konusunda deneyimli estetik ve güzellik bakım uzmanlarımız bizi tercih eden danışanlarımızın sağlıklı yaşamla birlikte güzel ve bakımlı olmalarını sağlıyoruz” dedi.

Güzellik salonu işletmecilerinden Murat Çetin Çivril’e ve Çivrillilere hizmet etmekten büyük onur duyacaklarını belirterek “cilt ve vücut bakımı ile güzelliğine önem veren, gün içinde bakımlı olmak isteyen bay bayan herkesi ağırlamaktan ve hizmet vermekten mutlu olacağız. Uzman ekibimizle Çivril’de ilk defa uygulanan terapi ve bakım setlerimiz her kesimden her yaştan insanı mutlu edecek. Salon olarak tarzımızı erkek ve kadın müşterilerimize göre tasarladık. Aynı şekilde salonumuzda uzman diyetisyenimiz ve güzellik uzmanımız Elif Nur Göçer ile birlikte hem sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü hem de güzellik ve bakım hizmeti vereceğiz” dedi.

Güzellik Uzmanı Elif Nur Göçer’de herkesin bakımlı olmaya ve güzel görünemeye hakkı olduğuna dikkat çekerek “güzellik merkezimizde kadın ve erkek müşterilerimizin talepleri doğrultusunda Cilt bakımı ve Hydrafacial,Epilasyon, Carbon Peeling, Zayıflama, İpek Kirpik, Collagen İp, Kirpik Lifting, Kalıcı Makyaj, Microblading, Dipliner ve Eyeliner, Dudak Renklendirme, Haut Revolution hizmetlerini profesyonel ekibimiz ve son teknoloji cihaz ve ekipmanlarımız ile vereceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi