İlçemizin Sağlık Alanında Eğitim veren meslek lisesi konumundaki Çivril Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2018-2019 Öğretim yılı sene sonu MEZUNİYET PROGRAMI ve YEMEĞİNİ okul bahçesinde yapılan bir törenle gerçekleştirildi.

SAĞLIK MESLEK MEZUN OLDU??

Programa okulun tüm son sınıf öğrencileri, velileri, kardeşleri, okulun tam kadro öğretmen ve idarecileri ile tüm çalışanları katıldı.

Öğrencilere törende BAŞARI BELGELERİ verildi. Sınıflarından derece ile mezun olan öğrencilere çeşitli hediyeler ili birlikte okul birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilere de küçük altın hediyeler verildi. Birbirinden güzel anların fotoğraflandığı gecede, tüm okul bir aile olarak çok güzel bir yaz akşamı geçirildi.

Resmi törenin ardından tüm misafirlere akşam yemeği ikram edildi. Çay eşliğinde sohbetler, hatıralar konuşuldu. 73 öğrenci veren okulun “Eski Dostlar” şarkısı eşliğinde kep attığı anlar görülmeye değerdi.

Okulun MEZUNİYET PASTASI, Okul Müdürü Erhan AKGÖZ, Müdür Yardımcısı Neşe ÖZER VE Edebiyat Öğretmeni Süleyman GÜNGÖR tarafından kesilerek tüm misafirlere ikram edildi. 18.30’da başlayan program, şarkı, türkü ve halaylarla 22.30 sularında hiçbir problem yaşanmadan sona erdi.

Editör: Haber Merkezi