Çivril Belediyesi, Hamamönü Camisindeki şadırvan ve çeşmelerini bakımdan geçiriyor.

Çivril Belediyesi ilçe merkezinde bulunan camilerin şadırvan ve tuvaletlerinde bakım ve onarım çalışması başlattı. Çalışma ile özellikle şadırvanlarda akmayan ya da eksik olan çeşmeler yenilenirken tuvalet ve abdest alınan yerlerindeki diğer eksikler de gideriliyor.

İlçe merkezinde bulunan Hamamönü Camisinin şadırvan ve tuvaletlerinde bakım ve onarım çalışması başlatan Çivril Belediyesi şadırvanda eksik olan çeşmeleri tamamlıyor. Mahalle sakinleri ve cami cemaatinden gelen talep doğrultusunda başlatılan çalışmalar kapsamında camilerin çevre düzenlemeleri ile bahçelerinde de bakım çalışması yapılıyor.

Yapılan çalışmalardan dolayı Çivril Belediye başkanı Niyazi Vural’a teşekkür eden mahalle sakinleri “camimiz usun süre imam olmadığı için atıl kalmıştı. Bu süre zarfında şadırvan ve tuvaletlerde zarar görmüş ve bazı musluklar sökülmüştü. İmam ile birlikte cemaat yeniden camiye gelmeye başladı. Dolaysıyla camimizde eksikleri gidermek istedik. Bu bağlamda belediye başkanımızdan destek istedik. O da sağ olsun bizleri kırmadı ve hemen ekipleri göndererek şadırvanımızın eksik çeşmelerini yeniledi iç kısmını temizletti ve su hattındaki kaçakları tamamlattı. Gösterdiği ilgi ve verdiği destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi